Uğurböceği Anaokulu merkez şubesi çeşitli meyve ağaçları ile dolu 1.000 m2 bahçesi, bir katının sadece uyku katı olması, 100 m2 oyun ve spor salonu olması her kata ayrı bir hizmetli olması, sınıfların her yaşa ayrı değil altı ay aralıklarla bölünmüş olması, İngilizce öğretmenimizin okulumuzda tam gün çalışması, sınıf sayılarımızın öğretmenlerimizin her çocuğa özel ilgi alaka gösterebileceği kadar az olması, satranç odası, sanat atölyesi gibi branş derslerimize özel odaların ayrılmış olması, her katta wc ve lavaboların bulunması gibi sayabileceğimiz bir sürü hizmetimizin yer aldığı okulumuz İstanbul da birkaç okuldan biri ! Neden sizin çocuğunuz da bu imkanlardan yararlanacak şansa sahip olmasın? bunların ve daha fazlasının doğru olduğundan emin olmak için sizleri kahve içmeye bekliyoruz.....