Resmi tatil günleri dışında okulumuz 12 ay boyunca haftanın 5 günü kesintisiz olarak eğitime devam etmektedir.

Çalışma Saatlerimiz:Okulumuz sabah 7.30’da güler yüzlü öğretmenlerimiz tarafından açılmaktadır ve saat 10.00’a kadar çocuklarımızın okula gelişi devam etmektedir. Saat 16.00’da başlayan okul çıkışlarımız 18.30’da sona ermektedir. Akşam 19.00’a kadar servissiz giden çocuklarımız için okulumuzda nöbetçi öğretmen bulunmaktadır.

Okula geliş gidişlerdeki disiplin hem öğrencilerimiz hem de okulumuz açısından önem taşımaktadır. Okula gelmeyen öğrencilerimizin gerekçelerinin okul yönetime bildirilmesi önem taşımaktadır.

Gün içerisinde yuvadan anne veya baba dışında herhangi biri alacak ise bunun daha önceden okul yönetimine mutlaka bildirilmesi gerekmektedir. Aksi halde teslim etmemiz mümkün değildir. Bu durum hem çocuklarımızın güvenliği hem de okul yönetimi açısından büyük önem taşımaktadır.