SIRA BENDE ÇALIŞMASI(MART AYINA KADAR DEVAM EDECEKTİR.)

Değerli Anne Babalar,

Ailelerin okul ortamında bulunmaları ve eğitim sürecine katılmaları, çocukların gelişimini pek çok açıdan desteklemektedir. Bu nedenle yürüttüğümüz “Sıra Bende” etkinliğimiz için,  sahip olduğunuz deneyimleri paylaşmak amacıyla sizleri okulumuza davet ediyoruz. Lütfen aşağıdaki çalışmaları inceleyiniz ve hangisine katkıda bulunabileceğinizi belirtiniz. Belirtilen çalışmalar dışında getireceğiniz katkılarınız var ise “diğer”  kısmına ekleyebilirsiniz. 02.Aralık tarihinden başlayacak olan etkinliğimiz Mart ayı sonunda tamamlanacaktır. Bu çalışmaya tüm velilerimizin katılım göstermesi, öğrencilerimizin duygusal açıdan olumsuz etkilenmemeleri adına önemlidir. Sizlerin gereken hassasiyeti göstereceğinize inanıyor, işbirliği ve desteğiniz için teşekkür ediyoruz.

(  ) Kendi mesleğimle ilgili sunum yapabilirim.

(  ) Çocuklara hikaye anlatabilirim.

(  ) Koleksiyonumu tanıtabilirim.

(  ) Çocuklarla bitki yetiştirme deneyimimi paylaşıp, birlikte bitki dikimi yapabilirim.

(  ) Enstrümanımı (bağlama, flüt, gitar vb. ) çalıp tanıtabilirim.

(  ) Bir deney yaptırabilirim.

(  ) Bir sanat etkinliği yaptırabilirim.

(  ) Çocukların ilgisini çekecek bir belgesel ya da film getirip izlettirebilirim.

(  ) Bir hayvanı çeşitli etkinlikler tasarlayıp tanıtabilir.

( ) Fotoğraf makinemi getirip çekim konusunda çocukları bilgilendirebilirim. Çektiğim fotoğrafları izletebilirim.

(  ) Değişik müzikleri tanıtıp çocuklarla birlikte dans edebilirim.

(  ) Çocuklara geleneksel bir oyun öğretebilirim.

(  ) Mutfak etkinliği yaptırabilirim.

(  ) Kukla oyunu oynatabilirim.

Planlama ile ilgili bir değişiklik olduğunda sınıf öğretmenleri ile iletişime geçmeniz önemlidir.